Van Valisi İbrahim Taşyapan, İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı. 


Vali Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile birlikte İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı. Sanat Sokağı’nda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı iftar programına katılan Vali Taşyapan, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ile birlikte iftar sofrasına misafir olan vatandaşları selamlayarak Ramazanlarını kutladı. İftardan sonra bir konuşma yapan Vali Taşyapan; birlik, beraberlik ve kardeşçe aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Taşyapan, “Vanlılarla ve dışarıdan gelen misafirlerle birlikte iftar yapmak üzere toplandık. Rabbimiz için oruç tuttuk. O’nun verdiği rızıklarla da hep beraber orucumuzu açıyoruz. Bu, Allah’ın bize bir lütfudur. Vanlı hemşehrilerimiz de bu tür güzelliklere şahit oluyor ve hep beraber bu güzelliği yaşıyoruz. Sizler olmasanız, bu sofralar şenlenmezdi. Teşrifleriniz ve bu sofraları şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının sizlere, ülkemize, milletimize, tüm dünyaya güzellikler ve iyilikler getirmesini diliyorum. İnşallah hep beraber sağlık ve sıhhatle oruçlarımızı tutar, bayrama ve daha nice Ramazanlara kavuşuruz. Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin’’ dedi.


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ise, yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, iftar sofralarına konuk olan herkese teşekkür etti.
Program, Ramazan şerbeti ve çeşitli ikramların yapılmasının ardından ilahi dinletisi ve semazen gösterileriyle devam etti.

Editör: TE Bilisim