Valiler kararnamesiyle merkeze alınan Van Valisi İbrahim Taşyapan, bir veda mesajı yayınladı.

 

“Saygıdeğer Vanlı hemşehrilerim” diye mesajına başlayan Vali Taşyapan, 5 Mart 2015 tarihinden beri yürüttüğü Van Valiliği görevinden 30 Haziran 2017 cuma günü itibariyle ayrıldığını söyledi.

 

Taşyapan, “Görev sürem içerisinde sizlere en iyi şekilde hizmet etmenin, aynı zamanda da bütün kamu kurum ve kuruluşlarının bu şekilde hizmet etmesini sağlamanın gayreti içerisinde oldum. İnsanın, kâinatın en büyük değeri ve varlığı olduğu bilinciyle ve merkeze onu alarak yürüttüğümüz bu görevde başarılı olup olmadığımız, Vanlı hemşehrilerimin takdirindedir. İyi niyetimizden şüphe etmemenizi dilerim. Hatalarımızdan özür dilemek ve onları telafi etmek bir erdemdir. Van şehri önemli bir şehrimizdir. Çok daha iyi hizmetlere lâyıktır. İnşallah gelecekte daha iyi yerde, hak ettiği yerde olacaktır. Bundan sonra burada olacak her güzelliğe sevinecek, her üzücü hadiseye sizinle birlikte ben de üzüleceğim.

 

Aynı zamanda valilik görevi ile birlikte 7,5 ay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini de yürüttüm. Van'ın ve Vanlının her meselesini takip etmeye, tüm menfaatlerini kollamaya, devletimizi en iyi şekilde temsil etmeye, vatandaşlarımıza da devletimizin şefkat ve merhametini göstermeye gayret ettim. Hepinizden ayrı ayrı hakkınızı helal etmenizi dilerim. Benim varsa helal olsun. Yüce Rabbim bu şehre, bu bölgeye, ülkemize ve tüm dünyaya terörün ve savaşın olmadığı, kardeşliğin, iyiliğin ve güzelliğin olduğu günler nasip etsin. Buraları emin bir belde eylesin. Hepinize saygılar sunuyor, hürmetle selamlıyorum. Allah'a ısmarladık, hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim