Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, iftarını Süphan Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı.

 

Bu yıl Cumhuriyet Caddesinde kurulan Ramazan sokağında günlük 5 bin kişiye iftar veren Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda her gün ayrı bir mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor. Kentte atandığından bugüne halkla iç içe olan Vali Zorluoğlu’da iftarını Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Daire Başkanlığı tarafından Edremit İlçesi Süphan Mahallesi Borsa-İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine kurulan iftar sofrasında açtı.

 

Mahalle sakinleri iftara büyük ilgi gösterirken Vali Zorluoğlu iftar öncesi ve sonrası mahalle sakinleriyle sohbet edip dertlerini dinledi. Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Vali Zorluoğlu gençlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından da alana kurulan dev ekranda çocuklara Sagu&Pagu isimli animasyon filmi izletilip patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.

 

İftar programına ayrıca l Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, kurum amirleri, daire başkanları katıldı.

Editör: TE Bilisim