ŞEHRİVAN HABER: ÖMER FARUK TOKTAŞ-  Van’da sabah saatlerinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Olay sabah saatlerinde Van’ın Tuşba İlçesinde bulunan Açık Oto pazarında aralarında husumet bulunan 2 aile arasında kavga çıktı. Ailelerden bir tarafın Tuşba Açık Oto Pazarında olduğunu öğrenen husumetli taraf silah ve sopalarla yaklaşık 6 kişiyle söz konusu bölgeye geldi. Araya oto pazarında bulunan sivil vatandaşların da karıştığı arbedede 7 kişi yaralandı. Aralarında oto pazarında çaycılık yapan küçük bir çocuğun da yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Yaralılardan bazıları Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne sevk edilirken emniyet güçlerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. 

“YAŞANAN OLAYIN SİTEMİZLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuşba Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Öndil “Yaşanan olay bizi ve site esnafını oldukça üzmüştür. Bizim de aldığımız bilgilere göre iki aile ve aralarında bir husumet varmış. Gelip burada olduklarını öğreniyorlar ve aralarında çatışma çıkıyor. Meydana gelen olayın sitemiz ve site esnafımızla hiçbir alakası olmamakla birlikte böyle bir olayın yaşanmasından ötürü duyduğumuz üzüntüleri dile gerirmek istiyorum.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim