ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-ŞABAN BEYAZSAÇ

Ülkede seçim hazırlığı hız kesmeden devam ederken, AK Parti’nin bu kapsamda çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda bu kapsamda 81 ilde “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum Ak Parti'ye Gençlik Buluşması” programlarının düzenleneceği açıklamıştı. İlki Sakarya’da gerçekleşen programın ardından Van'da AK Parti Gençlik Kolları tarafından ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması’ düzenlendi. Edremit ilçesindeki Gebze Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti'nin bölgenin, barışın, birliğin ve beraberliğin partisi olduğunu söyledi. Programa, AK Parti Van milletvekilleri İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

KANDEMİR: VAN AK PARTİ’YE SAHİP ÇIKIYOR

Programda konuşan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Van, hep ayrı heyecanlı oldu. Bugün geldik, bir kez daha gördük ki siz bir başkasınız. Bu programı geçen hafta Cumhurbaşkanımızla başlattık. Genel Merkez Gençlik Kollarımız ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Partiye’ diyerek bir işaret fişeği yaktı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Fakat Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanım Eyüp Bey dedi ki, “Sakarya’dan başlıyoruz ama Cumhurbaşkanımız Sakarya’da olduğu için. Aslında benim gönlüm Van’dan başlamak istiyor.” Niye Van biliyor musunuz? Şu gençler var olduğu için Van. Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığı için Van. AK Parti’ye sahip çıktığı için Van. Çünkü AK Parti bu bölgenin partisi. AK Parti barışın, birliğin, beraberliğin partisi. Onun için ilk Van’dan başlamak istedik” dedi.

KANDEMİR: VAN YAKTIĞI BU İŞARET FİŞEĞİYLE TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Kandemir, “İstiyoruz ki ayağımızı doğru yere koyalım. İstiyoruz ki doğru yerden başlayalım koşmaya. Ve doğru yer bizim için Van. Biz Van’a güveniyoruz. Van’ın gençlerine güveniyoruz. Türkiye’nin en genç, en dinamik, heyecanı en yüksek illerinden bir tanesi Van. İnanıyorum ki Van, Recep Tayyip Erdoğan’a yine sahip çıkacak. Van denizi şahit olsun ki gençlik burada. AK Parti, gençlerin partisi. AK Parti, Kürtlerin partisi. AK Parti, Çerkezlerin, Türklerin partisi. İnşallah Van yaktığı bu işaret fişeğiyle tüm Türkiye’ye örnek olacak. Bu festival havasındaki birliğimiz beraberliğimiz gönlünde barış olanların, aklında zihninde kardeşlik olanların nişanesi olacak. 2023’te AK Parti sandıktan 1’inci parti olacak” diye belirtti.

İNAN: VANLI GENÇLERİN PARTİSİ AK PARTİ, KÜRTLERİN PARTİSİ AK PARTİ. KÜRTLERİN BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Bugün buraya çok uzun süredir özlem içerisinde geldik. Bugün buraya gelirken arkadaşlarımızla birlikte çok heyecanlıydık. Bu şehirdeki gençler 2023’te Recep Tayyip Erdoğan diyerek tüm dünyaya mesaj verecek. Demokrasi, gençlerle güzel. AK Parti gençlerle güzel. Van gençlerle güzel. Gençler diyor ki “Vanlı gençlerin partisi AK Parti, Kürtlerin partisi AK Parti. Kürtlerin başkanı Recep Tayyip Erdoğan.” Türkiye, Vanlı gençlerle birlikte teröre diz çöktürdü. İnşallah 2023 hem terörün hem de yardakçılarının sonunu Vanlı gençler getirecek. Bugün Vanlı gençlerle el ele verdik. Van’da sosyal hayata yeni bir heyecan getirdik. Şimdi şehirlerde, yaylalarda büyük bir huzur var” dedi.

ORHAN: 20 YILDA DAVALARLA, DARBELERLE GELDİK BUGÜNLERE

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan, “Türkiye sizin omuzlarınızda büyüyecek ve yeşerecek. Aynen bugün olduğu gibi Türkiye’nin geleceğisiniz. Nasıl ki bugün Türkiye’yi büyüttüyseniz Türkiye’yi muhafaza ettiyseniz yarın da aynen bu şekilde sizler Türkiye’ye sahip çıkacaksınız. Türkiye 20 yılda nasıl korunduysa gelecekte sizler aynen şekilde koruyacak ve büyüteceksiniz. Biz bugünlere kolay gelmedik. İşiniz zor biliyoruz ancak şevkle, kararlılıkla bunu birlikte yapacağız. 20 yılda bunu zor yaptık. 20 yılda davalarla, darbelerle geldik bugünlere. Bu süreç içerisinde yine Türkiye’yi imar ettik. Bu onuru, gururu birlikte yaşadık ve yaşayacağız. Makus talihi Recep Tayyip Erdoğan yendi. Hep birlikte olacağız. Bir olacağız, kardeş olacağız” dedi.

ARVAS: TÜRKİYE’NİN 100 YILINI İNŞA ETMEK İÇİN GENÇLİĞİN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞMASI GEREKİR

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, “AK parti gençliği erdemli, vefayı bilen bir gençliktir. Çünkü AK Parti gençliğinin lideri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hizmete yürüyen bir gençliğimiz var. Biz bu gençlerimizle iftihar ediyoruz. Gençliğimizin yanındayız. Her daim iyiliklerimizi çoğaltacağız. Hedef 2023. Türkiye’nin 100 yılını inşa etmek için gençliğin var gücüyle çalışması gerekir. Bizler de yanınızdayız” diye aktardı.

GÜLAÇAR: BU MİLLETİN GELECEĞİ SİZSİNİZ

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Gençlik delikanlılıktır, kanımızın kaynadığı, mutluluklarımızı, sevinçlerimizi, öfkemizi çok farklı şekilde ortaya koyduğumuz bir yaş grubudur. Bir gün iş sizin omuzlarınıza geldiğinde görev size verildiğinde bu ülkenin ve bu milletin geleceği sizsiniz. Görev alma vakti geldiğinde bizim gençliğimiz imanlı, ahlaklı, edepli, yürekli bir gençlik. İş başa düştüğünde sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından DJ Emre Kınay sahne aldı, gençler halay çekti.

Editör: TE Bilisim