Van AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, bu yıl çok hareketli olacak. Van AVM’de bayram kutlaması için kurulacak pistte, “Slot Car”a bağlı özel bisikletleri en hızlı kullanan gençler sürpriz hediyeler kazanacak.

 

Van AVM özel günlerin, en gözde mekanı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Anneler Günü’nde kentin en yoğun ilgi gören merkezi olan Van AVM bu hafta da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yine hareketli olacak. kurulacak Slot Car pistindeki yarış arabaları, pistin etrafında konumlanacak özel bisikletlerden güç alarak hızlanacak. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 13.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek yarışlarda, pedalı en hızlı çeviren dolayısıyla aracını en hızlı kullanan gençler sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

 

Etkinliğin yanı sıra, Van AVM’nin fırsatlarla dolu sadakat kartı Avantaj Card’ın sahipleri 19 – 27 Mayıs tarihleri arasında yapacakları alışverişleri karşılığında, ünlü spor markası Sportive’den çok özel bir fırsat kazanacak. Van AVM mağazalarından aynı gün içinde tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Avantaj Card sahipleri, Van AVM Sportive mağazasından 50 TL tutarında hediye çeki kazanacak.

Editör: TE Bilisim