10/12 Mayıs 2021 tarihleri arasında [email protected] adresi üzerinden e-mail olarak alınan başvurular ilanda belirtilen kriterler çerçevesinde incelenerek değerlendirildi. Başvuru koşullarını taşıyanlar ve taşımayanlar ayrı ayrı olarak belirlenerek Van Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi www.van.bel.tr adresinin duyurular kısmında yayınlandı. 

Başvuru süresince 1.723 e-mail, [email protected] adresine ulaştı. Yine başvuru için gönderilen 1.723 e-mailden 425 e-mailin boş ve 435 e-mailin ise tekrar (mükerrer) gönderilen mail olduğu belirlendi. Yapılan başvurulardan 577 tanesi başvuru şartlarından en az birini sağlayamaması nedeni ile kabul edilmedi.

50 adet mevsimlik (5 ay) işçi personel için yapılan başvurulardan 286 adayın başvuruları istenilen kriterleri taşıması ve buna ilişkin evrak ve belgeleri eksiksiz olarak göndermeleri nedenleri ile kabul edildi.

Van 1. Noter tarafından basın ve komisyonun huzurunda şeffaflık ilkeleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen kurada ismi çıkanlar tek tek okundu.

Buna göre 50 adet mevsimlik (5 ay) işçi personel alımı için yapılan başvurular sonucu noter kurasında ismi çıkan ve işbaşı yapmaya hak kazanan adayların isim listelerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

GENEL BEDEN İŞÇİSİ KABUL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

KAMYON ŞOFÖRÜ KABUL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

OPERATÖR KABUL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

TIR ŞOFÖRÜ KABUL  LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞÇI KABUL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Editör: TE Bilisim