Van’da kaliteli ve hijyenik bir ortamda hazırlanan bir birinden lezzetli yemeklerle Tabier kebap pide salonu açıldı İpekyolu ilçesi Bahçıvan mahallesi Cumhuriyet 1. Sokakta görkemli bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. 
Beyaz saray düğün salonu karşısında bulunan Tabier kebap pide salonu açılışına Van TSO Meclis Başkanı Turan Avcı, Yönetim Kurulu Başkan vekili Fevzi Çeliktaş, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Tuğrul, Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası, Başkanı Sabri Işık, TÜRSAB Başkanı Cevdet Özgökçe, Van’da bulunan STK başkanları, Tabier kebap pide salonu ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrası işletmeyle ilgili açıklamada bulunan aile büyüğü Nayif Çiftçi, “İşletmemiz iki ortaktan oluşuyor. Van’da böyle bir işletme kurma düşüncemiz vardı, uzun zamandır onum açısından bakıyorduk. Bugün işletmemizi açtık Van Halkına hayırlı uğurlu olsun. Azda olsa gençlerin böyle bir girişimde bulunmaları biz aile büyüklerini mutlu ediyor. Gençlere yardımcı olmak, gençlere göz kulak olmak destek olmak bizim geleceğimiz için çok önemli bir durum. Kentte gençlere az sayıda da olsa istihdam sağlayabilmeleri için bir çalışma yapıldı biz de bunun mutluluğunu yaşıyoruz.

İşletmemizin açılışına katılan başta kurum amiri ve STK Başkanları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin mutlu gününü, gençlerle paylaştıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Burada en az 15 kişi istihdam ediliyor, ileriki zamanlarda bu sayı daha çok olacaktır, umarım Van için hayırlı uğurlu olur” dedi. Yönetim Kurulu Başkan vekili Fevzi Çeliktaş, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri; Tabier Kebap ve Pide Salonu'nun açılış töreninde işletme yetkilisine "İş Yeri Siftah Sertifikası" takdim etti. İş Yeri Siftah Sertifikası takdimi ardından tören kesilen kurbanla sona erdi.

Editör: TE Bilisim