Yeni ofislerinde konuklarını ağırlamaya devam eden Van Gölü Aktivistleri Başkanı Erdoğan Özel, son olarak Van Organize ve Sanayi Başkanı Memet Aslan ve İş insanı ve Tasanlar Grup Başkanı Faruk Tasan’ı ağırladı. Özel, destekler ve ziyaretlerinden dolayı Başkan Aslan’a teşekkür paylaşımı yaparak tişört hediye etti.  Van Organize ve Sanayi Bölgesi ise kendi sosyal hesaplarından, Van Gölü Aktivistleri Erdoğan Özel’in Van OSB Başkanı Memet Aslan’a üzerinde ‘Van Gölü Kirlenmesin Mavi Kalsın’ yazılı tişörtü hediye etmesinden dolayı teşekkür paylaşımı yaptı.

OBS BAŞKANI ASLAN’A TİŞÖRT HEDİYE EDİLDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Van Gölü Aktivistleri Başkanı Erdoğan Özel, şu cümlelere yer verdi: “Yeni ofisimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Van OSB Memet Aslan’a üzerinde ‘Van Gölü Kirlenmesin Mavi Kalsın’ yazılı tişörtü hediye ettik. Nazik ziyaretleri ve keyifli sohbetleri için teşekkür ederiz.”

DESTEK VE TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI!

Yeni ofislerinde konuklarını ağırlamaya devam eden Özel, teşekkür paylaşımı yaparak şunları yazdı: “Misafirlerimiz İş insanı ve Tasanlar Grup Başkanı Faruk Tasan’a ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”  

Editör: TE Bilisim