Uzun yıllardır Van'da Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Yakup İmren'in yerine yardımcısı Dr. Semra Gümüş Gündüz atandı. Görevinden gönül rahatlığıyla aryıldığını söyleyen Dr. Yakup İmren, Van için iyi çalışmalar yaptığına inandığını belirtti. 2017 yılının Van için sağlık alanında atılım yılı olacağını ifade eden Dr. İmren, 20 Mart 2012 tarihinden beri Van Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

 

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Dr. İmren'in yerine, Van Halk Sağlığı Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Semra Gümüş Gündüz atanırken, göreve atandıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dr. Gündüz yaptığı açıklamada: 
“Mezun olduktan sonra 16 Eylül 2015 tarihinde ilk atama yerim olan Van Halk Sağlığı Müdürlüğünde tabip olarak göreve başladım. Şube müdürlüğü ve müdür yardımcılığı görevinden sonra bugün itibariyle bana verilen müdürlük göreviyle devam edeceğim. Rabbim utandırmasın inşaallah. Bu yolun ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu sebeple sizlerden dualarınızı bekliyorum. Başta ailem ve tüm dostlarıma, beni destekleyen idareci, yönetici ve iş arkadaşlarıma her daim yanımda oldukları için teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı

(Prestijgazetesi. Özel Haber: Umut Tarhan)

Editör: TE Bilisim