ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞINDAKİ ATAMALAR

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürü Abidin Aydın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Aydın'dan boşalacak göreve ise Yunus Demir atandı.

Yine aynı bakanlığa bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Hayrettin Yıldırım, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğündeki 8. Bölge Müdürlüğüne (Erzurum) Bahtiyar Kabadayı, 10. Bölge Müdürlüğüne (Diyarbakır) Murat Dağdeviren, 19. Bölge Müdürlüğüne (Sivas) İsmail Kaya, 6. Bölge Müdürlüğüne (Adana), 20. Bölge Müdürü (Kahramanmaraş) Mevlüt Aydın, ondan boşalacak göreve ise Emrah Köleoğlu getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 14. Bölge Müdürü (Van) Adem Taşçı başka bir göreve atamak üzere bu görevinden alındı, ondan boşalacak göreve Mehmet Elkatmış getirildi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürü (Erzurum) Uygar Us başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken ondan boşalacak göreve de Meteoroloji 7. Bölge Müdürü (Kayseri) Ali Özkır atandı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğüne (Afyonkarahisar) Alper Akçakaya tayin edildi.

Editör: TE Bilisim