ŞEHRİVAN ÖZEL: SERCAN CANSIZ

Van Büyükşehir Belediyesi çalışmaları sürerken VANTSO Başkanı Necdet Takva’dan eleştriler geldi. Necdet Takva Twitter üzerinden yaptığı eleştriler ile, Pandemi nedeniyle uzun süre işyerini açamayan esnafın içinde olduğu zor durum göz önüne alınması ve anket yapılması gerektiğini savundu.

Necdet Takva twitter üzerinden yaptığı diğer eleştirileri maddeler halinde sıralarken çalışmanın haber olduktan hemen sonra başlamasının birçok esnafın hazırlıksız yakalanmasına neden olduğunu vurguladı. Esnafın pandemi sürecindeki kaybını da öne çıkararak eleştiriler sıralayan Takva, şu ifadelere yer verdi:

“ESNAFIN DURUMU GÖZ ÖNÜNE ALINMALIYDI”

“Pandemi nedeniyle uzun süre işyerini açamayan esnafın içinde olduğu zor durum göz önüne alınmalıydı ve anket yapılmalıydı. Çalışmanın yapılacağı haber olduktan bir gün sonra çalışma başlatılması doğru olmamıştır. Sökme çalışmaları gündüz saatlerinde değil gece saatlerinde planlanmalıdır.”

“MADEM BAŞLADI İVEDİLİKLE BİTİRİLMELİ”

“2 ayda tamamlanacağı ifade edilen yenileme çalışmalarının mevcut çalışmayla tamamlanamayacağı değerlendirilmelidir. Çalışmalar esnasında oluşan kötü görüntü ve toz hayatı olumsuz etkilemektedir. Şehir merkezinde yaşanan trafik sorunu, Hacıbekir caddesi ile eş zamanlı çalışmaya denk düşünce katlanmış durumdadır. Hasılı madem başlanıldı o vakit hayatın olağan akışına en az etki edecek şekilde azami tedbir alınarak ve İVEDİLİKLE tamamlanmalıdır!”

Editör: TE Bilisim