Van'ın uçak sorunu bir kez daha Twitter'da gündem oldu 
Son zamanlar Van gündeminden bir türlü düşmeyen uçak sorunu, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın kentte gelmesiyle birlikte bir kez daha sosyal medyaya da gündem oldu. 
Van'da bir türlü çözülmeyen uçak sorunu, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın kentte gelmesiyle birlikte bir kez daha sosyal medyaya da gündem oldu.

Van'da yapılacak olan toplantıda gözler uçak sorunu ile ilgili görüşme ve açıklamalar çevirilirken yönetim kurulunun Van'da bulunduğu süreçte uçak meselesi Türkiye genelinde en çok konuşulan konu oldu. Yönetim kurulu üyelerinin Van twitlerinin altına da yorum yağdıran Vanlılar Van Uçamıyor diyerek bu akşamın en çok konuşulan konusunde zirvede yer aldı.

İş insanı Feridun Irak, “Milletvekili ve/veya lobisi güçlü illerin uçak seferleri azalmadı/azaltamadınız. Başka hatlara uçak tahsisi için Van’a olan seferlerden azaltma yoluna gittiniz. Van halkı böyle bir zulmü daha önce hiç yaşamadı.
Bu haksızlığa son verin. İfadelerini kullandı. 

İş insanı Şemsettin Bozkurt, “Günaydın, herkese iyi pazarlar diliyorum, sevgili Vanlı hemşehrilerim.

THY Genel müdürü Sn.@BilalEksiTHY Van’a gelmiş.

Malum; Van’da uçak seferleri az, bilet fiyatları çok pahalı!!!..
#VanUçamıyor #VanlıUçamıyor
Sahi, Bilal abi bizi de görecek mi” dedi. 

Deva Partisi Van il Başkanı Erdinç Peker ise,  “Ülkenin her tarafı güzel.Ancak hayatı çok daha güzel yapan yetkili insanların aynı zamanda etkili olmasıdır.Henüz yetkiniz var iken etkili olduğunuzu gösterin.Yeter artık #VanUcamıyor.” Cümlesini kullandı.

Editör: TE Bilisim