Şehrivan Gazetesi Google News Abonelik

ŞEHRİVAN HABER:

Göreve geldiği günden beri ziyaretlerini sürdüren Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Erciş ilçesini ziyaret etti. Vali Dr. Ozan Balcı, ilk olarak Erciş Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakamlık önünde muhtarlar, kanaat önderleri, siyasi parti ve STK temsilcileriyle tanışan Vali Balcı, “Erciş, çok kıymet verdiğimiz bir ilçemizdir. İlçemizin imarı, İhyası, inşası için destek vermekten büyük mutluluk duyarız. Amacımız, halkımızın huzuru, refahı ve esenliğidir. Eğitiminden sağlığına, sosyal politikasından sporuna, kültüründen turizmine, iletişiminden ulaşımına, içme suyundan altyapısına, hayvancılığından ticaretine kadar ilçemizin gelişmesi için hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi. Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu, ilçede yapılan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali Balcı'ya brifing arz etti.

BALCI: AMACIMIZ, HALKIMIZIN HUZURU, REFAHI VE ESENLİĞİDİR

Vali Balcı, ardından Erciş 108'inci Topçu Alay Komutanlığı'nı ziyaret ederek kahraman Mehmetçiğe kazasız belasız hayırlı görevler dileklerini iletti. Ziyarette Alay Komutanı Albay Murat Kandur, Vali Balcı’ya Fırtına Obüsü'nün kristal maketini takdim etti. Vali Balcı, daha sonra Erciş Adliyesi'ni ziyaret etti. Kurum personeli, Hakim ve Savcılar ile tanışan Balcı, görevlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu. Ardından Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Balcı, “Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlama noktasında fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatı personelimize başarılar diliyorum” dedi.

ERCİŞ SAHİLLERİNDE DİP ÇAMURU TEMİZLİĞİ YAPILACAK

Vali Balcı, Erciş İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle ve fedakârca görev yapan jandarmalarımıza kazasız belasız hayırlı görevler diledi. Vali Balcı, Erciş ilçesi ziyaretinde sahil yolunda incelemelerde bulundu. Erciş'te dip çamurunun temizlenmesi için çalışmaların başlatılması talimatını veren Vali Balcı, dünya mirası Van Gölü'nün korunması ve gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde ulaşması için çalışacaklarını söyledi.

BALCI: HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Vali Balcı, Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Vali Balcı, Kadın Doğum Hastalıkları servisinde yatan Melek Sağlam isimli anneye çiçek verip kendisini kutladı. Ardından hastanede tedavi olanlara ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulunup acil şifalar dileyen Balcı, “Doktorlarımız, ebelerimiz, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız, idari teknik personelimiz, canla başla, aşkla ve şevkle çalışarak vatandaşlarımıza sağlık hizmeti veriyor. Her zaman yanlarındayız. Allah kolaylıklar versin" dedi. Ayrıca hastane ziyaretinde Vali, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına da çiçek hediye etti.

Editör: TE Bilisim