ŞEHRİVAN HABER/ Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelerine göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege (Afyonkarahisar hariç), Burdur'un doğusu ile Isparta ve Antalya çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Havanın bölge genelinde parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor. Meteoroloji, kuvvetli don ve buzlanmaya bağlı sis ve pus hadisesi görüleceğinden ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde daralma, vb. karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.

VAN -7°C, 6°C

Az bulutlu ve açık

AĞRI -10°C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM -6°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA 2°C, 6°C

Az bulutlu ve açık

MUŞ 5°C

Parçalı bulutlu

HAKKÂRİ 9°C

Parçalı bulutlu

BİTLİS 7°C

Parçalı bulutlu

DON VE BUZLANMA UYARISI

Doğu Anadolu bölgesinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesinin beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde daralma, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim