Betül Bilici ve Halit Bozdemir ortakların bir araya gelerek kurduğu mobilya mağazası hizmete açıldı. Açılış kurdelesini vali İbrahim Taşyapan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Van TSO başkanı Necdet Takva ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı kurum müdürleri katıldı.

 

Betül Bilici ve Halit Bozdemir mobilya sektörüne yeni bir mağaza kazandırdı. Alipaşa Mahallesi Boyalar Camii yanında hizmet vermeye başlayan mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Van valisi İbrahim Taşyapan, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Van TSO Başkanı Necdet Takva, yönetim kurulu üyeleri ile bazı kurum müdürleri katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini kesen katılımcılar, daha sonra mağazada bulunan ürünleri inceledi.

 

Van’a yeni bir mağaza kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen mağaza ortaklarından Halit Bozdemir, 2 ayrı marka olarak vatandaşlara hizmet vereceklerini aktardı. Bozdemir, “Mağazamızda her türlü mobilya ve halı çeşidini bulabilirsiniz. Ürünlerimizin tamamı garantilidir. Fiyatlar konusunda da büyük indirimlerimiz var. bazı ürünlerde yüzde 15, bazı ürünlerde de yüzde 40’a varan indirimler mevcut.” Dedi.

     


ŞEHRİVAN HABER: VEYSEL İZGİ

Editör: TE Bilisim