ŞEHRİVAN HABER: UĞURCAN DEMİR

Kadın ve aileye yönelik örnek projeler hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kentteki kadınlar için yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha hayata geçirdi. Van Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 50 bin kadını kentin tarihi ve doğasıyla buluşturacağı gezi programlarının startı verildi. Edremit Kocaeli Park’ında düzenlenen lansman toplantısına Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları ile çok sayıda kadın katıldı. Programda konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van’da çok güzel tarihi ve doğal yerin olduğunu dile getirdi.

BALCI: KADINLAR İÇİN DAHA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Balcı, 50 bin kadının, tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşacağını belirterek şunları söyledi: “Güzel bir etkinlik için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Van, doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle büyük bir zenginlik. Hele ki yazın görülmeye değer bir sürü güzel yerleri var. Ayrıca Van’ın etrafında da çok güzel yerler var. İyi bir projeyi başlatıyoruz. İnşallah 50 bin tane kadınımızı Van’ımızın tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşturacağız bir gezi programı çerçevesinde. Bunu Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz. İnşallah çok güzel olacağını düşünüyorum. Van’ımızın doğal ve tarihi güzelliklerini yerinde görmüş olacaksınız. Bir değişiklik olmuş olacak. Bunu çok önemsiyorum. Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen bütün Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımıza da teşekkür ederim. İnşallah kadınlarımız için daha çok güzel işler yapacağız.”

Konuşmaların ardından geziye katılan kadınlar; Akdamar Adası, Muradiye Şelalesi, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi ve Çatak Kanisipi Şelalesi’ne uğurlandı.

Editör: TE Bilisim