ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - Taşeron işçinin yıllardır beklediği kadro müjdesi 2018 yılının başlarında Kanun Hükmünde Kararname'den (KHK) çıktı.

 

OHAL kapsamındaki 696 sayılı KHK ile taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçmesi, 4 Aralık 2017 itibarıyla çalıştırılmakta olanları kapsayacak. Kamuda çalışan taşeron işçiye kadro verilirken asıl iş, yardımcı iş ayrımı olmayacak. Güvenlik soruşturmasını geçen ve sınavda başarılı olanlar kadroya geçirilecek.

 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından taşeronlar işçiler kadroya girmek için başvurularını yaptı. Yapılan başvuruların ardındna taşeronlar açıklanacak listelerde isminin olup olmadığını merak etmeye başladı. Ban'da birçok kurum bu listeleri açıkladı. Son günlerde ise başta Van Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok belediye tkadroya girecek olan taşeron geçici lsitelerini açıkladı.

 

Bin 700'ün üzerinde taşeronun kadroya alınacağı Van Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyerlin tüm listeleri haberimizde. Hangi belediyerde kimler kadro alacak, kimler red yedi ve neden red yedi. Tüm listeler için tıklayın...

 

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE RED EDİLENLER!

İPEKYOLU BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

İPEKYOLU BELEDİYESİ'NDE RED EDİLENLER!

EDREMİT BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR VE RED EDİLENLER!

ERCİŞ BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

GÜRPINAR BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

GEVAŞ BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

ÇALDIRAN VE BAHÇESARAY BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

BAŞKALE BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

ÇATAK BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

ÖZALP BELEDİYESİ'NDE KADRO ALACAKLAR!

 

 

 

Editör: TE Bilisim