Yeni eğitim ve öğretim yılına az bir zaman kala, yıldız kadrosuyla yeni yıla hazırlanan Yöntem Koleji görkemli bir törenle Van’da açıldı. Öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gören kolej, eğitim de yeni adres olması hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde Van’da açılan Özel Yöntem Koleji, görkemli bir törenle hizmete açıldı. İlk günlerde veli ve öğrencilerin büyük bir ilgisini gördü. Yıldız kadrosuyla 2021-2022 eğitim ve öğretim yılına hazırlanan kolej, eğitim ve öğretimde fark yaratmayı hedefliyor.

“BÜTÜN ENERJİMİZİ ÇOCUKLAR İÇİN HARCAYACAĞIZ”

Yöntem Koleji açılışın da konuşan Kurucularından Yüksel Yumak, “Yeni kadrosuyla uzun yıların birikimini harmanlaştırıp bir eğitim ortamına dönüştürüyoruz. Bunu da Van’da ismi ilk ama deneyimi uzun yıllara dayanan bir güçle yeni eğitim modelini üzerinde çalışacağız. Standart Milli Eğitimin müfredatını birazda özel okul ortamıyla daha güçlü ve verimli bir modelle eğitim hizmetine girmek istiyoruz.

Bizlerle birlikte olacak tüm çocukların gelecek için daha iyi şeyler yapacağına hiçbir şüphem yoktur. Bizler çocuklar için burada buluşacağız. Bütün enerjimizi çocuklar için harcayacağız. Ben ekibime ve ekimin de bana güvenerek bu yola çıktık. İnşallah Yöntem Koleji herkese faydalı olur.” Dedi.

Editör: TE Bilisim