Bahçıvan Mahallesi, Yüzbaşıoğlu sokak, Artos Arkası Bozoğlu Apartman Kat 2 Daire 33 Van merkez adresinde hizmete giren ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ iş hayatı yoğun geçtiği için yaşlı bireylerle yeterli vakit geçiremeyen her aile için bir bakıcı sağlayıp il halkına önemli bir hizmet verecek.

“BİRÇOK KİŞİYE ÇALIŞMA ALANI OLUŞTURDU”

Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Merkezi Van’ın ihtiyaç duyduğu bir hizmet olduğuna dikkat çeken Doğu Şifa Evde Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Merkezi’nin sahibi İbrahim Bayram, “Hem iş hem de hizmet olanağı sağlayan bu sektör, birçok kişiye çalışma alanı oluştururken aynı zamanda pandemi süresi itibarıyla hastanede yatan hastalar için de refakat hizmeti sağlayacak. Hasta yakınları iş hayatlarına devam ederken hastalar tedavi süreçleri boyunca refakat hizmeti alacaklar.” Şeklinde konuştu.

“DENEYİMLİ ARKADAŞLARLA BU HİZMETİ VAN HALKINA SUNACAĞIZ”

Cümlelerini sürdüren Bayram, “Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okullarından mezun, sağlık alanında deneyimli ve gerekli donanıma sahip çalışma arkadaşlarımızla bu hizmeti Van halkına sunacağız. İş hayatı yoğun geçtiği için yaşlı bireylerle yeterli vakit geçiremeyen her aile için bir bakıcı sağlayıp, yaşlı bireylerin yaşlılık sürecini daha sağlıklı ve daha kaliteli geçirmelerini sağlayacağız.” Dedi.

“VAN’IN İHTİYAÇ DUYDUĞU BİR HİZMET ALANIYDI”

Son olarak Bayram, “Van’ın ihtiyaç duyduğu bir hizmet alanı oluşturmanın verdiği heyecanla işe koyulduk. Evde ve hastanede refakat hizmeti başta olmak üzere evde pansuman, dekübit yara bakımı, hasta banyosu, poliklinik kontrolü, sağlık raporu ve tam zamanlı yarı zamanlı evde bakıcı hizmetleriyle alanında uzman çalışma arkadaşlarımızla yanınızdayız.” İfadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilisim