Gürpınar Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında hızlı ve kaliteli hizmet erişimini kolaylaştırmak amacıyla Gür Masa Projesini hayata geçirdi.

 

“Yeni Gürpınar”ı inşa sürecinde hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için yoğun çaba sarf eden Gürpınar Belediyesi, belediyecilik hizmetinde yeni bir dönem başlattı.

 

Hizmet anlayışında zaman kaybını önlemek, kaliteli hizmet ulaşımını kolaylaştırmak, vatandaşın yönetimle kaynaşmasını sağlamak ve birimler arasında koordinasyonu arttırmak amacıyla Gür Masa Projesi başlatıldı.

 

Projenin hayata geçirilmesi için belediye hizmet binasının atıl durumdaki giriş katı yeniden dizayn edildi. Burada verilen hizmetle vatandaşların ilgili birime gitmeden talep ve şikayetleri alınarak en kısa süre içerisinde sonuçlandırılması sağlanıyor.

 

Birimde ayrıca 153 talep ve ihbar hattının yanı sıra belirlenen whatsapp iletişim numarasıyla da hizmetlerle ilgili tüm gelişmeler hakkında vatandaşlara anlık bilgilendirme yapılıyor. Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Gür Masa Projesinin belediyenin yeni kurumsal kimliğiyle artık hizmet vermeye başladığını belirtti.

 

Kaymakam Doğramacı, şöyle devam etti: “Gür Masa sistemi ile vatandaşımızın istek, talep ve şikayetlerini anında alıp en kısa zamanda çözüme kavuşturmak üzere çalışmalara başladık. Bu amaçla gelen her türlü başvuruyu inceledikten sonra ilgili birimlerle ya da kurumlarla irtibata geçiyoruz. Başvurular için öngörülen çözüm yolları en kısa sürede başvuru sahibine bildiriliyor. Gür Masa’da, belediyemize herhangi bir işin takibi için gelen vatandaşımızın işini de en kısa zamanda çözüme kavuşturması konusunda danışmanlık hizmeti de veriliyor. Teknik alt yapısı devam eden iletişim numaralarıyla da hem vatandaşların şikayetlerini alıyoruz hem de gelişmelerle ilgili vatandaşlarımızı an be an bilgilendiriyoruz. Gür Masa'nın işlevini ve fonksiyonunu önümüzdeki dönemlerde daha da artırarak belediyeyi bütünüyle halkımızın hizmetine amade kılacağız. Hizmetin şimdiden tüm ilçemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.” 

Editör: TE Bilisim