ŞEHRİVAN HABER: Van’da tatlının yeni adresi olma gayesi ile uzun süredir hazırlıklarını yapan Kaymakzade Künefe “Tatlı bir huzur vermeye geldik” sloganı ile Van’da açıldı. Van’ın tatlı sektöründeki en önemli mekanı olmak için kolları sıvayan işletme sahibi Suat Çırak, “Yaptığımız lezzetlerle de insanların damak tadını geliştirmek istiyoruz.” Diyerek yeni Kaymakzade’yi Vanlılar ile buluşturdu. Kaymakzade Künefe Van’da hafta sonu yapılan açılış ile hizmet vermeye başladı.

ÇIRAK: BATIDA KAZANIP VAN’A YATIRIM YAPTIM

Açılış kurdelesinin kesim töreninde konuşan Kaymakzade Künefe’nin işletme sahibi Suat Çırak, “Batıda kazanıp doğuya yatırım yaptım” diyerek açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Van’da bir çok diğer sektörde de yatırımları olan Çıraklar’ın yeni yatırımının sahibi olan Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çırak, ifadelerine şöyle devam etti; “Künefe işine ilk defa Van’da başladım. Mersin’de fabrika sahibiyim. Bakliyat üzerine üretim yapıyoruz. 18 yıla yakındır Mersin’de ikametgâh ediyorum. Van esnaflarının birçoğu doğuda kazandıktan sonra batıda yatırım yapmaya başlıyor. Ben ise tam tersini yapıyorum batıda kazanıp doğudaki milletime, akrabalarıma yatırım yapıyorum.” Dedi.

VAN’A GERÇEK KÜNEFEYİ TATTIRACAKLAR

Künefe üzerine bir mekan açmamdaki sebep ise şu: birçok kez Van’da künefe yedim. Ama ne yazık ki Hatay ve Mersin’deki künefe tatlarını alamadık. İşletme sahibi Ferit Çırak sayesinde de böyle bir yer açmaya karar verdim. İnşallah milletimize de çok iyi hizmetler sunacağız.

HEDEF BÜYÜYÜP ŞUBELEŞMEK!

“Diğer künefecilerden farkımızı, halkımız ileri ki zamanlarda görecekler. Biz hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayız herkes kendi nasibinin peşinde, herkesin rızkını Allah veriyor. Künefemizi daha ileriye taşımak gibi bir planımız var. İmalathane yerimiz hazır ilk başlarda Özalp, Erciş, Edremit, Gevaş, Maraş Caddesi ve AVM’de en kısa zamanda şubelerimizi açmayı düşünüyoruz.”

HAS MALZEMELERLE GERÇEK KÜNEFE!

“Ürün tedariklerimizi tamamen doğal ürünlerden ve kendi yerlerinden temin etme yoluna gittiklerini belirten Çırak, Urfa’dan tereyağı, Hatay’dan kaşar peyniri ve Gaziantep’ten de fıstıkları alıyoruz. Farklı konsepti ve lezzeti ile hizmet veren mekanımızda her şeyden önce kalite, hijyen ve müşteri memnuniyeti ön planda olacak. Yatırımımız gelecek, amacımız insan odaklı hizmet. Yaptığımız lezzetlerle de insanların damak tadını geliştirmek istiyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile Vanlılara hizmet vermekten mutluluk duyacağız” dedi.

Açılışa katılan vatandaşlar da künefenin lezzeti konusunda önemli yorumlarda bulunurken, işletmenin kentte tatlı alışkanlığını değiştirecek bir adres olacağını vurguladılar. Öte yandan Cumhuriyet Caddesi Halkbank Yanı’nda hizmete açılan Kaymakzade Künefe’nin açılışına Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Ticaret Odası Başkan Vekili Şefik Eren, Van TSO Meclis Başkanı Yasin Ertürk, İş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: TE Bilisim