Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Ölmez, Van’ın Edremit ilçesinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.


Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Van’da sahne alan Orhan Ölmez, iftar sonrası binlerce hayranı ile buluştu. Doğu Anadolu Bölgesi'nin en kapsamlı etkinliğinde iftar açan vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyerek, hep birlikte dua etti. Kılınan teravih namazından sonra 7’den 70’e herkes konserin verileceği alana geldi. Burada toplanan yaklaşık 15 bin Vanlı ile buluşan sanatçı Orhan Ölmez, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Edremit ilçesinin Van Gölü sahilinde sevenleriyle buluşan Ölmez, Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ölmez’in seslendirdiği şarkılara eşlik eden vatandaşlar, hem hüzünlendiler hem de coşkulu zaman geçirdiler. 
Kendisine gösterilen ilgiden memnun kalan Ölmez, geceyi organize eden Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’ye teşekkür etti. Edremit’te başlatılan sahil bandı projesi başta olmak üzere birçok çalışmaya imza atan Kaymakam Çiçekli’nin sayesinde ilçenin turizm cenneti olacağını da vurgulayan Ölmez, Van’ın çok güzel bir il olduğunu kaydetti.



Kaymakam Çiçekli ve Orhan Ölmez’den düet

Sahneye çıkan Kaymakam Çiçekli, misafiri Orhan Ölmez ile kucaklaşarak halkı selamladı. Rica üzerine Orhan Ölmez ile düet yapan Çiçekli, alanı dolduran kalabalıktan büyük alkış aldı. Kaymakamın sahneden ayrılmasının ardından zaman zaman platforma çıkan minik hayranlarıyla da dans eden Ölmez, 11 ay önce evlenen ve evlilik teklifini yenilemek isteyen çiftin istediğini de geri çevirmedi. 
Konser sonrası duydukları memnuniyeti dile getiren Edremitliler, Kaymakam Çiçekli’ye teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini söyledi.



“İftarlarımız 5 bini aştı”

Konserin sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Çiçekli, Ramazan'ın 11’inci gününü geride bıraktıklarını belirterek, Orhan Ölmez’in mükemmel sahnesiyle vatandaşlarla beraber Ramazan coşkusunu yaşadıklarını söyledi. Çok ciddi bir katılımın söz konusu olduğunu anlatan Kaymakam Çiçekli, “İftarımızda 5 bini geçtik. Konserimizde ise 15 bin gibi bir katılım oldu. Vatandaşlarımızdan bu anlamda çok ciddi, çok hoş bir teveccüh görüyoruz. Bu da bizim motivasyonumuzu, moralimizi arttırıyor. Bu zamana kadar gerek Murat Belet kardeşimiz olsun, gerekse Hasan Dursun kardeşimiz olsun, bundan sonra gelecek olan Uğur Işılak, Mehmet Emin Ay ve benzeri diğer sanatçılarımızla beraber buradaki coşkumuzu artıracağız inşallah” dedi.



“Vatandaşın memnuniyeti gözlerine yansıyor”

Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen bütün ekip arkadaşlarına, sponsorlara ve kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen devlet büyüklerine de şükranlarını sunan Kaymakam Çiçekli, “Vatandaşımızın buradaki memnuniyeti hepsinin gözlerine yansıyor. Bu da bizi daha güzel, daha büyük, daha hoş organizasyonlar yapmaya itiyor. İnşallah bölgenin bu anlamda televizyonlarda gördüğü, Feshane etkinlikleri diye bilinen etkinlikleri burada gerçekleştirmenin memnuniyetini ve sevincini yaşıyoruz. Ben bütün vatandaşlarımızın Ramazanını tebrik ediyorum, katıldıkları için herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah huzurlu, mutlu keyifli bir Ramazanın maneviyatını ve uygun bir Ramazan geçiririz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim