ŞEHRİVAN HABER: FATMA POLATCAN

Van’da uzun yıllardır kırtasiye sektöründe hizmet veren iş insanı Murat Gökhan eşiyle birlikte İmza Kırtasiyesi’ni açtı. Görkemli ve yoğun katılımlı açılışa Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, VATSO Derneği yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

KANDAŞOĞLU: VAN’DAKİ ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPALIM

Açılışta konuşan VATSO Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van esnafının enflasyondan dolayı zor günler yaşadığını belirterek, Van esnafından alışveriş yapılması çağrısında bulunarak şunları söyledi: “İmza Kırtasiyesinde çalışanlar çok düzgün, sahada çok çalışan, koşturan bir ekip. Yıllardan beridir bu mesleği yapıyorlar. Memleketini seven, her zaman halka hizmet eden bir ailedir. Biz de bugün VATSO Derneği olarak açılışa katıldık. Bütün aileyi tebrik ediyorum. Van’ımıza yakışır iş yeri açtılar. İnşallah eğitim camiasının hizmetine sunacaklar. Biz buradan Van halkına çağrı yapmak istiyoruz; lütfen Van’daki yerel esnaftan alışverişinizi yapın. Alışverişlerinizi Van’da, Van’daki iş yerlerinde yapın. Van’daki iş yerleri bu ekonomik durgunluktan olumsuz etkileniyor. Onlara katkı sağlamalıyız. Bütün alışverişlerinizi Van’da yapın. Bu herkesten ricamızdır.” Kandaşoğlu, konuşmasının ardından işletme sahibini tebrik edip, kurdeleyi keserek kırtasiyenin açılışını yaptı.

GÖKHAN: BU ENFLASYONDA RİSK ALDIK

Açılışta Şehrivan’a konuşan işletme sahibi Murat Gökhan, şunları kaydetti: “20 yıldır kırtasiye sektöründeyim. Perakende sistemine geçtik. Butik bir kırtasiye açtık eşimle birlikte çalıştıracağız. Bu enflasyonda böyle bir yer açmak büyük riskti. Biz de o riski göze aldık. Allah utandırmasın.”

Editör: TE Bilisim