İzmir Gelinlik Van'da hizmete açıldı. Sıhke Caddesi üzerinde bulunan Van TSO binası yanında hizmete açılan İzmir Gelinlik'in açılışına Tuşba İlçe Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan'ın yanı sıra çok sayıda AK Parti kadın kolları ve vatandaşlar katıldı.

ÖZGÖKÇE GELİNLİĞİ SAHİBİNİ BEKLİYOR

Açılışa katılan AK Tuşba İlçe Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe işyerinin hayırlara vesile olmasını ve yeni evlenen tüm genç çiftlerin bu iş yerinden geçmesi temennisinde bulundu. "Yeni iş yeri öncelikli olarak Van'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Böyle bir işletme bizim için çok önemli bir işletmedir. İnşallah yeni evlenen çiftlerimizin ilk durakları bu işletme olur. İşletme sahibi Ersin beye de başarılar diler ve böyle bir işletmeyi hayata geçirdikleri için kendilerine teşekkür ederiz" dedi. Açılışın ardından AK Parti Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan ve işletme sahibi Ersin Çobanlı ile birlikte kurdeleyi kesen Özgökçe daha sonra iki katlı olan işletmeyi gezdi. Özgökçe mekanı gezerken bu arada bir sürpriz ile karşılaştı. İşletme sahibi Çobanlı açılışa özel Özgökçe ismini verdiği gelinliği Başkan Özgökçe'ye imzalatırdı.

ÇOBANLI: HER KESİME HİTAP EDİYORUZ

Açılış ve özel gelinliğin imzalanmasından sonra gazetemize konuşan işletme sahibi Moda Tasarımcısı Ersin Çobanlı, "Doç. Dr. Fevzi Özgökçe seçim sürecinde çok güzel tavırlar sergiledi. Insanlara her zaman yakın oldu ve her hareketi ile örnek oldular. Bu yüzden Başakanımız Sayın Fevzi Özgökçe'ye böyle bir sürpriz hazırlık. Önümüzdeki dönemler içerisinde inşallah başta Büyükşehir belediye başkanımız ve diğer ilçe belediye başkanlarımız içinde böyle sürprizler yaparız" sözlerine yer verdi. İşletmede 10 kişi istihdam ettiklerini belirten Çobanlı şöyle devam etti: "Hedefimiz çok büyük. Biz bu bölge de sadece Van'a değil diğer tüm illere de hitap etmek istiyoruz. Şuanda çalışan sayımız 10 kişiden oluşuyor. Ancak önümüzdeki zaman dilimi içerisinde bu sayımızı elbette ki yükselteceğiz. Vanlı çiftlerimiz için en iyi şekilde çalışmalar yapıyor ve özel tasarımlarımız ile her kesime hitap ediyoruz. Van halkını ve bunun yanı sıra tüm insanlarımızı işletmemize davet ediyoruz."

Editör: TE Bilisim