Van'da görev yapan hakem ve gözlemciler, yeni sezon öncesi klasmana terfi semineri ve sınavlara katılmak için Şanlıurfa'da eğitimde katıldı.


Merkez Hakem Kurulu Bölgesel Kurul Başkanı Serdar Tatlı öncülüğünde verilen eğitime bölgedeki tüm iller katıldı. Seminer ile bilgi veren
Van İl Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, “Şanlıurfa’dan Van'a istediğimiz terfileri alarak döneceğiz inşallah” dedi.
Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Taner Coşkun ise; “Hakem ve gözlemcilerin bir üst klasmana çıkması için il hakem kurulumuzca uygun görülen hocalarımızla Şanlıurfa'ya geldik. Bölgesel kurul tarafından verilen eğitim sonucunda inşallah hakemlerimiz hak ettikleri klasmana terfi ederler” diye konuştu.
Van gözlemci atama sorumlusu Gürkan Karatekin ise, Van'da görev yapan gözlemciler olarak yeni sezon öncesi terfi edecek hocalarla Urfa'ya geldiklerini belirterek, “İnşallah Van'a güzel sonuçlar ile döneriz” dedi.
İl gözlemcisi Ercan Ulutaş ise; yıllardır futbol hakemliği ve gözlemciliği yaptığını belirterek, “Bu doğrultuda İl Hakem Kurulumuzca bölgesel gözlemcilik için aday gösterildim. Seminerde de elimizden geldiğince bilgilerimizi aktardık, dilerim hakkımızda hayırlısı olur” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim