Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’nın talimatlarıyla Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı organizesinde gerçekleştirilen geziler devam ediyor. Gezilerle bugüne kadar 3 bin 500 kadın Akdamar Adası, Muradiye Şelalesi, Kanisipi Şelalesi ve Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesine götürüldü. 

Sabah saatlerinde Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek tarafından Şerefiye Mahallesi İpek Parktan uğurlanan kadınlar Ulaştırma Dairesine bağlı otobüslerle Çatak ilçesine bağlı Kanispi Şelalesine gitti. Yaklaşık bir saatlik yolculuğun ardından şelaleye varan kadınlar burada kahvaltı yapıp şelalede eğlenceli ve keyifli saatler geçirdi. Şelalenin gürül gürül akan suyuna karşı bol bol hatıra fotoğrafı çeken kadınlar çocuklarıyla keyifli dakikalar geçirdi. 

Çatak Kanisipi gezisine katılan kadınlar yaz günlerinde böyle gezilerin yapılması çok güzel oldu. Arkadaşlarımız ve çocuklarımızla gezilere katılıyoruz. Etkinlikten dolayı Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz dediler. 

Gezilerle birlikte 50 bin kadının Eylül ayına kadar gezdirilmesi hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim