Van kahvaltısı rekorunun kırılmasının ardından kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere oda başkanlarını ziyaret eden Van Kahvaltısı Derneği’nin bir sonraki ziyareti Faruk Alpaslan oldu. Alpaslan’ı makamında ziyaret eden Başkan Yunus Caner ve dernek üyeleri, başarı dileklerini sundular.

“BAŞARIDA HERKESİN BÜYÜK EMEĞİ VAR”

Ziyaret esnasında kırılan rekor ile ilgili açıklamalarda bulunan Yunus Caner, bu başarıda herkesin emeğinin çok büyük olduğunu dile getirdi. Konu Van kahvaltısı olması durumunda herkesin elinden geleni sunacağına inandığını anlatan Caner, “Ayrımcılık, ötekileştirmek, üstünlük taslamak doğru değildir. Birlikte hareket edildiği zaman, Van için çok daha iyi sonuç alınacağını bu rekor ile birlikte bir kez daha göstermiş olduk. Kimsenin bizim manevi değerimizi çiğnemeye hakkı yoktur. Bundan sonrada 1 Haziran’da Van kahvaltısı festivali gibi çeşitli etkinliklerle düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri başta olmak üzere oda başkanlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin her zaman yanımızda bulunup bizlere desteklerini sürdürmelerini istiyoruz” dedi.

ALPASLAN: AMAÇ VAN'IN BAŞARISIDIR

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren VESOB Başkanı Faruk Alpaslan ise, “Van Kahvaltısı Derneği olarak bizleri ziyaret etmeniz bizleri onure etmiştir. Derneğinizin Van ve Vanlılar için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizler için ne gerekirse yapmaya hazırız. Hepimizin amacı Van'ın başarısıdır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Bize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Derneğinize ilk desteğimiz olarak binamızda sizlere yer tahsisinde bulunarak göstermek istiyoruz. Bundan sonra yapacağınız her türlü etkinlikte seve seve yanınızdayız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ikramların sunulması ile ziyaret son buldu.

Editör: TE Bilisim