VGC Sebahattin Yılmaz Tesisleri’nde verilen yemeğe, VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri ile kentte görev yapan bazı gazete, televizyon ve ajansların temsilcileri katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen yemeğin ardından VGC Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç, kentte yaklaşık 30 yıldır görev yapan ve VGC'nin kurucu başkanı olan Mehmet Emin Toker'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Haberciliği, tecrübesi ve kişiliği ile genç meslektaşlarına ışık tutan Mehmet Emin Toker'in, bundan sonraki mesleki yaşantısını başka bir kentte sürdürecek olmasının hüzün ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirten Sevinç, ''Biz, ağabeyimiz olarak kabul ettiğimiz Mehmet Emin Toker'den gerek haberciliği gerekse ahlaklı, örnek kişiliği yönüyle çok şey öğrendik. Kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşantısında sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz'' dedi.

Mehmet Emin Toker ise, yaklaşık 30 yıldır görev yaptığı memleketinden ayrılmanın hüznünü yaşadığını vurgulayarak, kendisini unutmayan meslektaşlarına teşekkür etti. Gece gündüz, yaz kış demeden sorumluluk bölgelerinde özveriyle görev yapan birçok meslektaşıyla aynı çatı altında çalışma fırsatı bulduğunu anımsatan Toker, ''Bu arkadaşlarımın şu an geldiği noktada bir katkım olmuşsa bundan mutluluk ve gurur duyuyorum. Doğduğum ve gazetecilik gibi zor bir mesleği icra ettiğim memleketimi hiçbir zaman unutmayacağım'' diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim