Tüketim sektörüne yeni bir ivme kazandıran ve Marketler zinciri olarak kurumsal bir yapı ile Van halkına hizmet veren YAKA Marketler Zinciri, uzman eğitmenler eşliğinde personeline eğitim vererek kalifiyeli elaman yetiştiriyor.

YAKA Marketler Zinciri Van’da tüketim sektöründe farklı bir çığır açarak kalifiyeli elaman yetiştirme konusunda çeşitli eğitimler düzenliyor. Personel eğitimleri her ay olduğu gibi bu ayda devam etti. YAKA Market personellerine Kişisel Gelişim Eğitmeni ve İnsan Kaynakları Uzmanı Deniz Uludogan öncülüğünde Müşteri ile doğru iletişim ve diksiyon eğitimi verdi. İki günlük süren eğitimin ardından eğitim alan personele sertifikaları verildi.

Müşteri ile doğru iletişim ve Diksiyon Eğitiminde kısa bir konuşma yapan Kişisel Gelişim Eğitmeni ve İnsan Kaynakları Uzmanı Deniz Uludogan, ‘’ YAKA Marketler Zinciri olarak her ay düzenli olarak personelimizi çeşitli eğitimlere tabi tutmaktayız. Bu ay ki eğitimimiz ‘’Müşteri Memnuniyeti’’ ve ‘’Diksiyon’’ üzerine eğitim gerçekleştirdik. İki gün süren eğitimin ardından eğitime katılan personelimize sertifikalarını taktim ettik’’ dedi.

Müşteri ile doğru iletişim ve Diksiyon Eğitiminde kısa bir konuşma yapan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Karaman, ‘’Tüketim sektöründe farklı bir çalışmaya imza atarak personelimizi belirli eğitimlere tabi tutmaktayız. Bu ay ki eğitimimiz de Müşteri ile doğru iletişim ve Diksiyon Eğitimi oldu. Eğitimlerde ki amacımız kalifiyeli personel yetiştirmek. Yetişen kalifiyeli personelimizin müşterilerimiz ile doğru iletişim kurabilmesi bizler açısından önemli bir çalışmadır. Yapılan ve yapılacak olan tüm eğitimlerimiz halkımıza daha iyi bir hizmet alması için yapılmaktadır’’ dedi.

Verilen Eğitim sonrası yapılan kısa konuşmaların ardından Eğitime katılan personele sertifikaları verildi.

Editör: TE Bilisim