Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, YYÜ Öğrenci Konseyinin sosyal medya platformu twitter üzerinden paylaştığı #buhaftaçaylar davetine katıldı. Bir otelde gerçekleştirilen organizasyona Genel Sekreter Yalçın ve 40’a yakın üniversite öğrencisi katıldı. Keyifli bir sohbet havasında geçen toplantıda öğrenciler Yalçın’a başta ulaşım olmak üzere Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında soru ve önerilerde bulundu.

 

Öğrencilerle sohbet edip onların dert ve sıkıntılarını dinleyen Genel Sekreter Yalçın da öğrencilere tecrübelerinden söz ederek ileride karşılaşacakları konular hakkında bilgi verdi. Hayattaki en önemli kavramlardan birinin zaman olduğunu belirten Yalçın, öğrencilere zamanlarını iyi değerlendirilmeleri öğüdünde bulundu.

 

Yalçın “ Bu hayatta kim ne iş yaparsa yapsın asıl olan o işi layıkıyla yapmaktır. Bende buradan sizin gözünüzdeki o pırıltıyı görüyorum. Sizler bu ülkenin gelecekleri, yarınları, gerçek sahiplerisiniz. Bu ülke bu millet için çok güzel işler yapacağınıza inanıyorum. Bu nedenle zamanı iyi değerlendirin çalışın ilerleyin ve her biriniz bir yabancı dil öğrenin. Ülkenin yarınlarında söz sahibi olun” dedi.

 

Yapılan programın ardından Yalçın öğrencilere kitap hediye etti.

Editör: TE Bilisim