Hedef Kitap Kırtasiye tarafından kasım ayında başlatılan ve 2.’si düzenlenen yazar okur buluşmaları kapsamında Eğitimci Yazar Abdulkadir Turan’ı okurları ile bir araya getirdi.

Kudüs’ün İstilasından Urfa’nın Fethine Müslümanların Haçlılarla Mücadelesi, Nureddin Mahmud Zengi, Ve Kudüs Düştü (1. Haçlı Seferi), Selahaddin Sonrası Eyyûbîler, Kürtlerde İslami Kimliğin Gelişmesi, Haçlıların Kabusu: Nureddin Zengi, Selahaddin, Cihadın Adil Kılıcı Selahaddin Eyyubi, Müteahhit, Fetihler, Hareketler ve Şahsiyetler Açısından Kürtler, İsa'nın Oğlağı ve Eğitimde Özgün Rehberlik kitaplarının yazarı Eğitimci Yazar Abdulkadir Turan, Hedef Kitap Kırtasiye tarafından organize edilen söyleşi ve imza gününde okurları ile bir araya gelerek, kitaplarını imzaladı. Yoğun katılımın olduğu imza töreninde okurlar, Turan’ın kitapları üzerinde sorular sorarken, kitaplarını imzaladı.

“VAN’DA HERKESİN KİTAPLARA MERAKI VAR”

Okurları ile söyleşi ve imza gününde bir araya gelen Eğitimci Yazar Abdulkadir Turan, kitaplarına olan ilgiye teşekkürlerini dile getirerek, “Gerçekten çok bereketli oldu, ben bu kadar dolu dolu geçeceğini düşünmemiştim, özellikle bu kitap sevgisi beni hem sevindirdi hem de hayretle bıraktı. Hem gençlerimizin hem de büyüklerimizin kitaba hakikatten merakı varmış, çok yer gezdim gördüm, çok ilgi gösteren şehirler var, Van'ı da o şehirler arasında gördüm, hakikatten çok mutlu oldum. kitaplar ile ilgili meraklı insanlar var ve kitap ile ilgili sorular soruyorlar.” Dedi.

İLİM ADAMLARININ YOLUNUN DÜŞTÜĞÜ MEMLEKET VAN

Okurlar ile erken saatte bir araya geldiklerini getiren Turan, "sabahtandır okrlarımız ile birlikteyiz, her gelen kitabı imzaladık. bu memleket hakikatten bir ilim memleketi, bir Medresettüzzehra memleketidir. Üstad Bediüzzaman'ın yolunun düştüğü bir toprak, Seyyid Ubeydullah Nehri'nin uğradığı topraklar, inşallah geleceğimizin ilim hayatında önemli bir yere gelir tekrar, üniversitelerimiz elbette ki önemli işler yapıyor, medreselerimiz de yapıyor, hepsi bütünleşir de tekrar bu memleket etrafına aydınlık veren konuma geri döner. ilgi gösteren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

“HER AY BİR YAZARIMIZI OKURLARI İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Her ay farklı bir yazarı okurları ile bir araya getirmeye çalıştıklarını dile getiren Hedef Kitap Kırtasiye İşletme Sahibi Zafer Yavuzer, “Amacımız, kitapseverlerimizin talepleri doğrultusunda yazar okur etkinlikleri düzenlemek. Bu amaç ile kasım ayında etkinliklerimizi başlattık ve Yazar Sadullah Aydın hocamızı okurları ile bir araya getirdik. Aralık Ayı etkinlikleri kapsamında Eğitimci Yazar Abdulkadir Turan hocamızı okurları ile bir araya getirdik. İnşallah bundan sonraki her ay da düzenli olarak yazarlarımızı okurları ile bir araya getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim