Erciş ilçesinde belediye başkanlığı yapan ve uzun yıllar DYP ile Demokrat Parti’de yönetici olarak görev yapan Bülent Erdinç, verdiği yemekte AK Partilileri bir araya getirdi.

 

Özel bir mekanda düzenlenen yemekli toplantıya çok sayıda AK Partili katıldı. Burada bir konuşma yapan Bülent Erdinç, uzun yıllar DYP’de görev yaptıktan sonra bugün AK Parti saflarında çalışacağını belirtti. Geçmişte başka partilerde görev yaparken AK Parti mensuplarına karşı kırıcı davranışının olmuş olabileceğini belirten Erdinç, bundan dolayı helallik istedi. Bülent Erdinç’in ardından kürsüye çıkan Van milletvekili adaylarından Faruk Alpaslan, Nizamettin Ağar, Yakup Aladağ ve Hamdullah Şevli de birer konuşma yaptılar. AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha ise, herkesi kucaklayacaklarını ve herkesin elini tutacaklarını belirterek, “Bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaç hissettiği en önemli değer barıştır. Türkiye şu anda bir barış havasını yakalamıştır. Barış havasını kalıcı hale getirmemiz için yoğun olarak çalışmamız ve AK Parti’yi bir kez daha güçlü şekilde iktidara getirmemiz gerekir” dedi.

 

Çaha, Erciş’in en temel sorunu olan kentsel dönüşüme neşter atmak için canla başla çalışacaklarını ve hep birlikte elbirliği yapmaları durumunda bu sorunun üstesinden gelebileceklerini belirtti. Van Milletvekili Burhan Kayatürk ise, bugüne kadar Van’a yapılan hizmetleri anlatarak, Erciş’te yapılmakta olan 220 yatak kapasiteli hastanenin bu yılın sonunda tamamlanacağını kaydetti. Konuşmaların ardından Bülent Erdinç, AK Parti ilçe teşkilatının yöneticilerini, 2002 yılından beri ilçe yönetiminde görev yapan yöneticileri, kadın kolları başkanını, gençlik kolları başkanını ve belediye meclis üyelerini sahneye çıkararak hepsinin birbirleriyle el sıkışmasını sağladı. Bülent Erdinç’in düzenlediği yemekli toplantıda AK Partililer birlik ve beraberlik mesajı vererek Van’da iddialı olduklarını belirtti. 

Editör: TE Bilisim