Van'ın İpekyolu İlçesine bağlı Beşyol mevkiinde bulunan, Avrupa Halk Pazarında dün gece bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

 

Edinilen bilgiye göre; Bir kaç giyim mağazasının arka bölümün de bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın, daha sonra yan bölümlere sıçradı. Olay yerine kısa sürede gelen Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

 

İLK ZİYARET KANDAŞOĞLU'NDAN

 

Sabah ilk saatlerin de Zahir Kandaşoğlu soluğu dertli esnafın yanında aldı. Zahir Kandaşoğlu mağdur esnafın iş yerini ziyaret edip gezdikten sonra, olayı İlin en üst mercilerine taşıyarak acil destek istedi. Kandaşoğlu mağdur olan esnafın maddi manevi sorunlarının gidermesi için girişimlerde bulundu. Van TSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu;  ''Yapılan inceleme sonucunda mağdur esnafın yanında olduklarını belirterek her şekilde destek sunacaklarını ifade etti. Yangında can kaybının olmaması bizleri sevindirdi. Allahu Teala böyle nasip görmüştür. Bizimde bu konuda boynumuz kıldan incedir” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilisim