Van'ın Gevaş Belediyesi, Van TSO ve KOSGEB ortaklığında düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları dağıtıldı.


Gevaş Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığında birincisi düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Kursu" tamamlandı. Kurs bitiminde belge almaya hak kazanan kursiyerler için belediye binasında sertifika töreni düzenlendi. Kursiyerleri tebrik eden Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, “Dilerim bu kurs size fayda sağlamıştır. Burada aldığınız belge ile iş kurmanız diliyorum” dedi.
Girişimcilik kursuyla ilgili yoğun başvuru talebinin olduğunu belirten Başkan Hakan, “Yoğun talep üzerine Van TSO ve KOSGEB ile ortak girişimcilik kursu ikincisini yapıyoruz. Girişimcilik kursu başvuruları Gevaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılacaktır” şeklinde konuştu.


Daha sonra Başkan Hakan ve kursa eğitimci olarak katılan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Can Ozan Tuncer, kursiyerlere belgelerini verdi. Belgelerini alan kursiyerler de bu kursu düzenleyen Gevaş Belediye Baskanı Sinan Hakan’a ve kursa eğitimci olarak katılan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Can Ozan Tuncer’e teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim