Erciş Belediyesi eş başkanı Diba Keskin, eş başkan yardımcıları Nuri Çiçek ve Gülderen Varlı ile beraber esnafları ziyaret etti. Kahvehanelerde halkla bir araya gelen Eş Başkan Keskin, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Keskin, 8 aylık belediye çalışma performansları hakkında da halka bilgi verdi.

Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin, Eş Başkan yardımcıları Nuri Çiçek ve Gülderen Varlı ile birlikte esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Keskin Belediye’nin 8 aylık performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, “Sekiz aylık süreçte hem geçmiş dönemden kalma borçları ödedik, hem de önemli hizmetlerde bulunduk” Dedi.

‘HEM ÇALIŞTIK HEM BORÇ ÖDEDİK’

Gittiği her yerde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Keskin, her şeyin şeffaf ve halka açık olacağını söyledi. Keskin, “Sekiz aylık kısa bir zaman zarfında elimizden geleni yaptık. Hizmetlerden geri durmamakla beraber önemli ölçüde geçmişten kalma borçları da ödedik. Kadın parkından, güneş panellerine kadar farklı projeler üzerinde çalışıyoruz. Bunun yanı sıra Şubat başında alacağımız otobüslerle ulaşım sorununu uzun vadede çözeceğiz. Su sorununu da sondajlarla ve yeni su hatlarıyla büyük oranda çözmeye başladık. Onlarca köy ve mahalle yolunun stabilize çalışmasını yaptık ve Mart ayında kurulacak asfalt şantiyesi ile de programlı ve kademeli olarak bütün yollarda asfalt çalışması yapacağız. Bütün bunları sekiz aylık kısa bir zaman zarfında planladık. Her zaman halkla ortaklaşa hareket edeceğiz. Bu paylaşımcı tutumumuzdan asla taviz vermeyeceğiz.” Dedi.

‘MAKAM ARACINA BAKAMAZDIK’

Belediye temsilcilerinin bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Erciş tarihinde bırakın bir başkanla çay içip sohbet etmeyi, yanımızdan geçen makam araçlarına bile bakmaya cesaret edemiyorduk. Eş başkanlarımızın bu tutumlarını devam ettirmelerini istiyoruz.” Dedi.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim