Çaldıran Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı stabilize yol, kilitli parke taşı döşemesi, çevre temizliği çalışmaları devam ediyor.

 

Yağışlı havalarda araçların geçmekte zorlandığı yolların, yürütülen çalışmalarla daha modern hale getirileceği bildirildi. Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ilçenin en büyük ve kalabalık mahallesinin yollarının toprak olmasının ilçeye yakışmadığını söyledi.

 

Soğuksu Mahallesindeki yolların yenilenmesi için çalışma başlattıklarını aktaran Dundar, şunları söyledi: "Durumu gidip yerinde inceledikten sonra mahalle aralarındaki cadde ve sokak aralarına kilitli parke taşı döşemek için stabilize yol yapımına başladık. İnşaat mühendisimizin kontrolünde kalıcı ve standartlara uygun olarak planlı çalışmaların ardından gerek mahallemizin güzel görünümü açısından gerekse vatandaşlarımızın rahat yaşamalarını sağlamak anlamında kilitli parke taşları ve bordür taşları döşenecektir. Yapılacak 8 kilometrelik yol çalışmamızın en kısa zamanda bitmesini hedefliyoruz." 

Editör: TE Bilisim