HABER MERKEZİ: Erciş Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü ve personelleri kendi imkanlarıyla 100 adet ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Dünya’yı ve Türkiye etkisini altına alan COVİD-19 hastalığı sürecinden Erciş Sosyal Güvenlik Merkezi sosyal mesafe kuralına uyarak kurumun arka alanın fidan dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikim etkinliğine katılan Erciş Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zahir Yiğit, kurum personelleriyle kendi imkanları çerçevesinde 100 adet ağaç dikimi geçekleştirdi.

YİĞİT: PERSONELLERİMİZLE KURUMUMUZU AĞAÇLANDIRDIK

Erciş Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zahir Yiğit, kurumun bahçesine fidan dikilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, kurumun bahçesini yeşillendirmeye yönelik kendi imkanlarıyla çalışma başlattıklarını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Erciş Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü olarak kurumumuzun arka kısımda bulunan boş alanı personellerimizle birlikte ağaçlandırmak istedik. Özellikle Türkiye’deki 'Bir Fidan Bir Nefes' projesine paralel olarak, kurum olarak devamına ilave olarak bizlerde ağaçlandırma çalışması başlattık. Ağaçlandırma çalışmamızı personellerimizle gerçekleştirirken yaklaşık olarak 30 kamyon hafriyat kum getirerek arka kısmı düzleştirdik. Burada çam ve meyve ağacından oluşan 100 adet ağaç dikimi yaparak kurumumuzun boş alanını yeşillendirdik” diye belirtti.


 

Editör: TE Bilisim