Erciş Belediyesi ilçede başlattığı yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Belediye eş başkan vekili Güler Avcı ve belediye meclis üyeleri de farklı mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Üç ayrı ekibin yürüttüğü parke çalışmaları Yeşilova (Sûlî), Hocalî (Xocelî) ve Alkanat mahallesinde devam ediyor. Yol stabilize çalışmaları ise Kırkpınar (Çilkanî) mahallesi ile sürüyor. Belediyenin farklı mahallelerdeki söz konusu çalışmaları sürüyorken belediye eş başkan vekili Güler Avcı ve belediye meclis üyeleri de mahallelerde devam eden çalışmaları ziyaret etti. Heyeti ilgiyle karşılayan mahalleli, çalışmalar karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ”

İlk olarak Kırkpınar Mahallesini ziyaret eden heyet, mahallede devam eden yol stabilize ve genişletme çalışmalarını inceledi. Burada konuşan belediye eş başkan vekili Güler Avcı sezonla beraber bir çok noktada farklı çalışmaların sürdüğünü söyledi. Daha sonra konuşan Kırkpınar mahalle muhtarı çalışmalar konusunda belediyeye teşekkür ettiklerini söylediği konuşmasında, “Bazı eksikliklerimiz daha var onların da giderileceğinden eminiz. Halk belediyenin çalışmalarından oldukça memnun, çalışmalardan dolayı belediye yönetimine teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi. Mahalle sakinleri ise geçmişe oranla çalışmalarda büyük bir farkın olduğunu söyleyerek üzerindeki baskı ve tutuklamaların devam ettiği belediyeye sahip çıkacaklarını kaydetti.

 

AVCI: HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

İkinci olarak Hocali mahallesinde devam eden parke çalışmalarını denetleyen belediye heyeti burada da sıcak bir ilgiyle karşılandı. Çalışmalar konusunda aralarında kadınların da olduğu mahalleli ile sohbet eden eş başkan vekili Güler Avcı, DBP'li belediyelerin halkçı belediyecilik anlayışı ile kırk yıldır hizmetlerin götürülmediği yerlere hizmet götürdüklerini belirtti. Belediyenin yalnız olmadığını aktaran Hocali mahalle sakinleri ise her anlamda halkı için çaba gösteren belediyelerinin yanında olacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim