Son yer seçimlerle birlikte büyükşehir olan Van’da iş makinası konusunda en büyük zorluğu çeken Gevaş belediyesinde taşlar bir bir yerine oturuyor.

 

Gevaş Belediyesi hizmet araçları konusunda çektiği sıkıntılı günleri geride bırakıyor. Gevaş Belediye başkanı olduğu günden beri iş makinesi konusunda sorunları dile getiren, yeri geldiğinde bu sorundan dolayı Gevaş halkından özür dileyen Sinan Hakan, belediye araç filolarına bir araç daha kattıklarını dile getirdi. Son olarak Samsun Belediyesi tarafından hibe edilen iş makinesiyle Gevaş belediyesi araç filosuna bir araç daha eklenmişti. Samsun’dan sonra Gevaş’a bir araç desteği de İstanbul Esenyurt Belediyesi’nden geldi. Esenyurt Belediyesi tarafından Gevaş’a hibe edilen temizlik aracıyla birlikte Gevaş’taki iş makinesi sayısı 9’a çıkmış oldu.

 

İş makinesi sorunu ve hibe edilen araçla ilgili gazetemize konuşan Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan şu ifadelere yer verdi: “Belediyemizin iş makinesi araç filosuna bir araç daha katıldı. Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu tarafından bize bir temizlik aracı hediye edildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kurbanımızı kestik ve aracımız iş başı yaptı. Temizlik konusunda araç sıkıntımız kalmadı. 2016 yılında daha iyi yatırımlarla daha güzel bir yıl geçireceğiz. Gevaş her şeyin en güzelini hak kediyor. Bundan sonra her şey daha güzel olacak.”

 

Hakan son olarak Gevaş belediyesi olarak iş makinesi konusunda birkaç eksiklerinin kaldığını ifade etti.


ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÖNDER ALTINAL / ÖZEL

Editör: TE Bilisim