Zamların artışıyla birlikte, ekmeğede zam gelmesi ile “Halk Ekmek Büfeleri” hakkında konuşan Serkan Saygın; Halk Ekmek Büfelerinin önünde oluşan yoğunluk Türkiye’nin ekonomisini özetlemekte. Daha öncesinde İlimizde, Halk Ekmek Büfeleri önünde bu denli kuyruklar, ekmeğe böyle bir talep olmamıştı. İpekyolu Halkı, Halk Ekmek Büfelerinden yararlanamıyor çünkü Halk Ekmek Büfeleri yok. İpekyolu’nda oturan bir çok kişi daha ucuza ekmek almak için, kilometrelerce uzaklıkta ki Halk Ekmek Büfelerini kullanıyor, dedi.

PANDEMİ SÜRECİNDE HALK EKMEK BÜFELERİNE KARŞI BÜYÜK YOĞUNLUK!

Son günlerde Halk Ekmek Büfeleri önünde oluşan kuyruklara ve ekmeğe olan yoğun talebe ilişkin konuşan Serkan Saygın, Ekmekten tasarruf demek, dar gelirli aileler için bir fatura kadardır. Halk Ekmek Büfelerinin  İpekyolu’na da açılmasını ve Halkımızın bu hizmetten yararlanması için saatlerce yürüyüp, kuyrukta beklemesini istemiyorum. Pandeminin de etkisi ile zorlaşan hayat şartları, insanları daha ucuz olan Halk Ekmek Büfelerine götürüyorken İpekyolu’nda Halk Ekmek Büfesinin olmayışı, orada oturan dar gelirli aileler için oldukça büyük bir sorun niteliğindedir. Çok sayıda İpekyolu Halkının ekonomik krizden olumsuz etkilendiği ve İpekyolu’nda Halk Ekmek büfesinin olmayışından dolayı diğer ilçelerde ki ekmek büfeleri kuyruğu yoğun olmaktadır. İpekyolu’nda yaşayan Vatandaşlarımız, ekmeği daha ucuza alıp da ekonomiden yarar sağlamak için diğer konumlarda ki Halk Ekmek Büfelerine gidip, saatlerce kuyrukta bekliyorlar, sözlerini kullandı.

İPEKYOLU’NDA HALK EKMEK BÜFELERİ OLSUN!

İpekyolu’nda da Halk Ekmek Büfelerinin olması gerektiğini dile getiren Serkan Saygın, her mahallede  Halk Ekmek Büfelerinin olmasını ve vatandaşların bu hizmetten yararlanmasını istiyorum. “Pandemi süreci Halkımızı fazlasıyla kötü etkiledi, ekonomik, eğitim, istihdam olarak etkileyen pandemi sürecinde Vatandaşlarımızın yanında olup onlara desteklerimizi elimizden geldikçe sunmalıyız” cümlelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim