ŞEHRİVAN HABER: İpekyolu Belediyesi, 2019-2024 ‘Stratejik Plan Toplantısı’nı gerçekleştirdi.  Toplantı da İpekyolu Belediyesi’nin 2019-2024 vizyonu masaya yatırıldı.

İpekyolu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, İpekyolu’nun durum analizi, kurum içi analizi, paydaş analizi, geleceğe bakış ve stratejik hedefler konusu ele alındı.

İpekyolu Belediyesinin 5 yılını kapsayacak stratejik plan sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Şehsade Kurt, “Bu toplantının konuları ve başlıkları bütün bir kentin faydasına olmalıdır. Bizler onların taleplerine cevap olmak durumundayız. Bu toplantı daha hızlı ve kaliteli hizmeti en kısa sürede nasıl götürebiliriz? konusunun konuşulacağı bir toplantı olacaktır. ” dedi.

İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Azim Yacan ise toplantının önemine dikkat çektiği konuşmasında, “Kentimizin nüfusu 300 binin üzerinde ve bu nüfus gün içerisinde iki katına çıkıyor. Bu nüfusa hizmet götürmek zorundayız ve herkesin belediyeden beklentisi var. Bizim bu beklentilere en iyi şekilde cevap olmamız gerekir. Bu toplantı bunun için iyi bir fırsat. Müdürlüklerimizin koordineli bir şekilde çalışması bu doğrultuda atılacak en iyi adım olacaktır. Mevcut kadromuz hizmet zemini için uygundur, her müdürlük kendisine verilen görev ve yetkileri en iyi şekilde yürütmelidir” diye kaydetti.

Sorun, öneri ve taleplerinde konuşulduğu toplantı karşılıklı soru-cevap bölümü ile son buldu.

Editör: TE Bilisim