Van’ın Özalp ilçe Kaymakamı İsmail Çiçek ve beraberindeki kurum amirleri mahalle ve okul ziyaretlerine devam ediyor. Beraberinde kurum amirleri ile birlikte Yavuzlar ile Yumruklu mahallesini ziyaret eden Kaymakam İsmail Çiçek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kaymakam Çiçek, burada mahalle sakinleri ile bir süre sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Mahallelerine yapılan ziyaretten ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için Kaymakam Çiçek ve beraberindeki kurum amirlerine teşekkür eden mahalle sakinleri, memnuniyetlerini dile getirdiler.

KAYMAKAM’A ÇAY İKRAMI

Yavuzlar Mahallesi ziyaretinin ardından Yumruklu Mahallesine geçen Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler, burada vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet ettiler. Kaymakam Çiçek, burada ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yapılan ziyaret ve incelemelerin ardından bir mahalle sakini Kaymakam Çiçek ve kurum amirlerine çay ikramında bulunarak gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirdi.
Yapılan ziyaretlerin ardından Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler ilçeye döndüler.

YAVUZLAR VE YUMRUKLU OKULUNU ZİYARET ETTİ

Yavuzlar ve Yumruklu mahallelerini ziyaret ettikten sonra okullara gidip sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Çiçek, öğrencilere hitaben, “Sevgili öğrenciler; bizlerde sizin gibi öğrencilik hayatı yaşadık ve şimdi devlet görevlileri olarak hem toplumumuza faydalı birer fert hem de ülkemiz ve milletimiz için çalışıyoruz. Burada aldığınız eğitim çok önemli. Tabiri caizse karanlık bir yerde elinizdeki fener niteliğindedir okul hayatınız. Aileniz sizi bin bir güçlükle okutmaya çalışıyor ve belki de tek umudu sizlersiniz. Sizlerde ailelerinizin emeğini boşa çıkarmamak için üstün çaba sarf etmelisiniz. Vatanımıza, milletimize faydalı birer fert olmak için çaba sarf etmelisiniz. Burada aldığınız eğitim hem toplum içerisinde sizi çok iyi yerlere getirecek hem de bir ömür boyu size faydalı olacaktır. Ben hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum. Ayrıca derslerinizde başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Çiçek ve beraberindekiler daha sonra okullarda görev yapan öğretmenler ile de bir süre sohbet ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim