İpekyolu Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, yıl boyunca süren Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlığı, yorgunluğu ve stresini öğrenci, öğretmen, yöneticiler ve İpekyolu Kaymakamı ile Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün katıldığı piknikle attı. 

 

Pikniğe ailesi ile katılan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, eğitimin insan hayatındaki yadsınamaz öneminin bilinciyle hayata geçirdikleri Sürekli Eğitim Merkezi’nin gerek fiziksel alt yapısı, gerekse eğitim niteliği açısından çok kaliteli hizmet verdiğini söyledi.

 

Temmuz ayında açıklanacak YKS sınav sonuçlarında kursiyerlerin arzu ettikleri bölümlere yerleşmesini dileyen Öztürk, piknikte öğrencilerle yaptığı sohbette de projelerini planlarken ve hayata geçirirken öncelikle eğitimde başarıyı hedeflediklerini, Sürekli Eğitim Merkezi başta olmak üzere tüm hizmetlerde önceliğin eğitim olduğunu vurguladı.

 

 

Piknikte öğrenciler kendileri için hazırlanan yemek ikramının yanı sıra müzik ve oyunlar ile keyifli bir gün geçirdiler. 

 

İpekyolu Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi 29-30 Haziran 2018’de yapılan YKS sınavları için, Kasım 2017’de başlattığı kurslarda, sözel, sayısal, eşit ağırlık ve dil sınıflarında toplam 400 öğrenciye eğitimin yanı sıra kaynak kitaplar ve öğlen yemeği de olmak üzere tüm hizmetleri ücretsiz olarak verdi.

Editör: TE Bilisim