Özgökçe ve beraberinde bulunan AK Parti Tuşba Belediye Meclis Üyeleri, hafta sonu gerçekleşen AK Parti Van İl Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu'nda AK Parti Van İl Başkanlığı'na seçilen Zahir Soğanda'yı makamında ziyaret ettiler. Özgökçe, İl Başkanlığa seçilen Soğanda ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde üstün başarılar diledi. Özgökçe, “Zahir bey ve ekibi, önümüzdeki süreçte mutlaka kanaat önderlerinin, toplumda karşılığı olan, bölgenin sorunlarını bilen ve çözüm önerileri olan ve her seçimde canla başla çalışarak, AK Partiye gönül vermiş tüm kesimlerin burada, Van AK Parti şemsiyesi altında toplayacağına inançlarının tamdır. Şimdiden 2015 Genel seçimlerinin ilimize, bölgemize, Türkiye ve tüm insanlığa hayırlar getirdi. Halka ve Bölgeye hizmet aşkıyla göreve gelen her kardeşimiz inanıyoruz ki görevini layıkıyla yerine getirmenin azm ve gayreti içinde olacaktır. Van’ın marka kent ve cennet memleketimizin lider Ülke değerini arttıracak çalışmalar, yeni il ve ilçe başkanlarımız ile kadın ve gençlik kolları ve ana kademe ile en iyi şeklide yürüteceklerdir. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin sadece AK Parti ile olacak. Tüm bu hedefler için teşkilatlar ile yerel yönetimler olarak omuz omuza çalışmamız gerekmektedir” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özgökçe, “2014 yılı seçim çalışmaları açısından yoğun bir yıl olduğunu, 2015 yılında da ülkemizin istikrarının korunması, mazlumların haklarının sağlanması açısından önem arz eden genel seçim gerçekleşecek.” Dedi. Özgökçe daha sonra şu ifadelerle yer verdi: “İnşallah yeni seçilen, hizmet bayrağını devralan başta İl ve tüm ilçe teşkilat başkanlarını tebrik ettik. Hamdolsun müşahade ediyoruz ki yeni seçilen tüm il ve ilçe başkanlarının çok önemli bir ilde, çok önemli bir görevi üstlendiklerinin bilinci ile hareket ettiklerini ve yeni dönemde de Van’ın en iyi hizmeti alması için gayret göstermelerini, tüm Vanlılar gibi beklediklerini” dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kongre sürecini başarı ile tamamladık. Önce ilçe kongrelerimizi ve ardından il kongremizi tamamladık. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Biz bu göreve talip olduk ve partililerimizde bize bu görevi layık gördüler. Biz de partililerimize layık olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim