Belediyenin aylık faaliyetlerini içeren gazetenin ilk sayısı okuyucusu ile buluştu. Tuşba Belediyesi’nin her ay yayınlanacak olan ‘Şehr-i Tuşba’ Gazetesi’nde, belediyenin 5 aylık faaliyetlerinin yer alıyor. 10 sayfa olarak tasarlanan ve tümü renkli baskı olan gazete Tuşba İlçesinde bulunan tüm resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarının yanı sıra bu yıl düzenlenen ‘5. Turizm ve Seyahat’ fuarına gelen tüm ziyaretçilere de dağıtıldı. Belediyesi’nin faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikleri, projeleri ile Ramazan ayı etkinliklerinin detaylı bir şekilde anlatıldığı gazete de belediye hizmetlerine önemli ölçüde yer verildi.

Gazete ile ilgili açıklamalarda bulunan Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, sıfırdan kurulan yeni bir belediye olduklarını ifade ederek, “Vizyonumuz, çizgimiz net. Tuşba ilçesinin önümüzdeki 50 yılını planlıyoruz. Geleceğe yönelik, toplumun her kesimini kucaklayacak, herkese hitap edecek projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Geçen 5-6 aylık süreçte tüm birimlerimizi sıfırda kurarak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte çok önemli mesafe katettik. Aynı samimiyetle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Tüm faaliyetlerimizi gerek haftalık e-bülten (PDF) ve aylık Şehr-i Tuşba ile tüm ilgililere duyuracaklarını dile getiren Özgökçe, “Kültür Hizmetlerimizde ayrıca 3 ayda bir çıkarılacak Tuşba Vizyon Dergisi çalışmaları da ayrıca devam etmektedir. Tüm bu yayınları düzenli olarak www.tusba.bel.tr adresinde PDF olarak ta isteyen ulaşabilecektir” ifadelerini kullandı.


(ŞEHRİVAN)

Editör: TE Bilisim