ŞEHRİVAN HABER - Günlerdir hareketliliğin bitmediği, yoğun çatışma ve saldırıların gerçekleştiği Çaldıran'dan yine şehit haberi geldi.

Bölgede günlerdir hareketlilik sürerken gece saatlerinde bir kez daha çatışma yaşandığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre Çaldıran ilçesinde Tendürek Dağı eteklerinde güvenlik güçleri ile arasında dünden beri devam eden çatışmalar şiddetlenerek sürdü. Dün biri uzman çavuş 4 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bölgede yaşanan çatışmalarda bugün de çok sayıda askerin şehit oludğu bilgisi geldi.

İlk edinilen bilgilere göre bir teğmen ve 3 uzman çavuş şehit olarak belirtilen şehit sayısın artmasından endişe edilirken, bölgedeki çatışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.

 

ACI HABER VALİ'DEN GELDİ

Olayın hemen ardından bölgeden sevk edilen yaralıların olduğu YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne geçen Van Valisi İbrahim Taşyapan ise yaptığı açıklamada sayının daha fazla olabileceğini belirtti. Vali Taşyapan dün 4 şehidin olduğunu bugün ise net olmayan bilgilere 8 şehit olduğu yönünde bilgi olduğunu açıkladı.

 

 

Editör: TE Bilisim