Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarına başlayan Tuşba Belediyesi karla Mücadele ekipleri, yakın uzak mahalle ayırımı yapmadan en ücra köşelerine kadar yolları temizleyerek en kısa sürede bitirmek çalışıyor.

10 EKİPLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Tuşba ilçesi sınırları içinde bulunan 67 mahallede, 10 ayrı ekip halinde eşzamanlı başlatılan çalışmayla hem mahalle muhtarlarını hem de mahalle sakinlerinin taktirlerini kazanıyor.
Tuşba İlçe Mahallelerinde yapılan karla mücadele çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yeşilsu Mahalle Muhtarı Tuna Balkış, “Tuşba Belediyesi çok iyi çalışmalar yapıyor. Önce yollarımıza parke taşı döşendi. Kalan sokaklarda parke taşı döşenecek. Şimdi de kar temizliği çalışmaları yapılıyor. Kar temizliği çok iyi gidiyor. Sabah kar yağdığında telefon açtım. Hemen ekipler geldiler. Şuan çalışıyorlar köyümüzde kar temizliği devam ediyor” dedi. Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’ye istedikleri an ulaştıklarını da dile getiren Muhtar Balkış, “Hizmetler konusunda beraber hareket ediyoruz. Çalışmalarımızı ve eksiklerimizi kendilerine bildiriyoruz. O da sağ olsun ilgileniyor. Özellikle mahallelerle ilgileniyor. Tuşba Belediyesi’nin çalışmalarından memnum” diye konuştu.

‘MESAİ KAVRAMI YOKTUR’

Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Orhan Ece ise Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’nin talimatları ile sabahın erken saatlerinde itibaren ekiplerin sahaya çıkarak çalışmalara başladığını ifade etti. Yapılan tüm çalışmaları halkın memnuniyeti doğrultusun yaptıklarını kaydedeN Ece, “Bu çalışmalarımız Tuşba İlçemiz için sadece bir başlangıçtır. İnşallah bundan sonraki aşamalarda daha hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizim için mesai kavramı yoktur. Vatandaşlarımız istedikleri zaman bize ulaşabilir. Gece gündüz Tuşba halkımızın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.


ŞEHRİVAN

Editör: TE Bilisim