ŞEHRİVAN HABER - Türkiye'nin farklı kentlerinde yapılan festivaller kentlere büyük katkılar sunarken Van Akdamar Adası'nda Badem Çiçeği Festivali düzenlenmesi için uzun yıllardır yapılan çağrılar ile ilgili heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Her yıl Mayıs ayında çiçek açan badem ağaçları Akdamar Adası'nda müthiş bir güzellik oluştururken son dönemlerde benzeri diğer illerde yapılan festivaller için talepler artmaya başladı. Uzun yıllardır dillendirilen bu festivaller ile ilgili beklenen adım atılmazken, iş insanı Hicran İsaoğlu'nun yaptığı paylaşım sonrası müjdeli haber geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden Akdamar Adası'nda Badem Çiçeği festivali yapılması konusunda bir öneri paylaşan İş insanı ve mimar Hicran İsaoğlu: "Bizim de bir "Badem Çiçekleri Festivali"miz olmasın mı? Japonya'nın Kiraz Çiçekleri Festivali, Adana'nın Portakal Çiçeği Festivali, Datça'nın da Badem Çiçekleri Festivali var. Akdamar ya da Van Gölü Badem Çiçekleri Festivali için neyi bekliyoruz?" dedi.

İsaoğlu'nun paylaşımına yorum yapan Van'ın yeni Kültür ve Turizm Müdürü Erol Uslu konu ile ilgili heyecanlandıram bir paylaşım yaptı.

Uslu, İsaoğlu'nun paylaşımına cevaben; "Çalışmalar başlatılmıştır" dedi. Büyük destek alan o paylaşım sonrası Uslu ise, "Hep beraber fikir alışverişi yaparak kente çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum." dedi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Editör: TE Bilisim