ŞEHRİVAN HABER:

Van Edebiyat Mahfili, yazar ve şairleri Van’da ağırlamaya devam ediyor. Kurulduğu günden beri edebiyat alanında kentte önemli çalışmalara imza atmayı sürdüren Van Edebiyat Mahfili, 5 Kasım Cumartesi günü şair Ömer Erdem ve yazar Ali Ayçil’i Van’da ağırlayacak.

VAN EDEBİYAT MAHFİLİ YAZAR VE ŞAİRLERİ KENTTE AĞIRLAMAYI SÜRDÜRÜYOR…

Şair Ömer Erdem ve yazar Ali Ayçil, 5 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’te Van Edebiyat Mahfili iş birliği; Edremit Belediyesi, Şehrivan Medya Grubu, Royal Berk Otel 0desteğiyle Van’da kitapseverlerle bir araya gelecek. Edremit Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek imza ve söyleşi programının moderatörlüğünü Prof. Dr. Zeki Taştan yapacak. Hem söyleşi hem de imza günü gerçekleştirecek olan şair Ömer Erdem ve yazar Ali Ayçil’in kitapları okurlara ücretsiz olarak sunulacak.

ÖMER ERDEM KİMDİR?

1967 doğumlu. Bozkır Lisesi'ni ve İ.Ü. Edebiyat Fakültesini bitirdi. İlk şiiri Diriliş Dergisi'nde yayımlandı. Şair arkadaşları ile Kaşgar Dergisini kurdu. İlk kitabı 'Dünyaya Sarkıtılan İpler' 1996'da basıldı. Mesafesi Kadar İnleyen Rüzgar, Yitirişler, Yarım Ağaçlar, Evvel, Kireç, Pas, Kör, Azap, İstanbul'a ve Güneş Kalır Bir Başına diğer şiir kitaplarıdır. Şairler, şiir, dönemler ve kültür-sanat konularında yazmayı sürdürüyor ve İstanbul'da yaşıyor.

ALİ AYÇİL KİMDİR?

1969 yılında Erzincan'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzincan'da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi. Şiirleri ve şiir üzerine yazıları Dergâh, Hece, Kitaplık gibi dergilerde yayınlandı. Halen Dergâh edebiyat dergisinin yayın yönetmenliğini yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim